Hei, ystävä!

Olen Liisa Tuimala, Steely Popin omistaja ja puuhanainen. Kerron sinulle tarinamme ja samalla voit tutustua minuun.


Ikä:
38 vuotta

Perhe: Aviomies Tuomas ja poika Johannes

Intohimo: Laadukkaat ja erityislaatuiset korut

Arvot: Aitous, läpinäkyvyys, luottamus, rohkeus

Visio: Vahva ja yhteenkuuluva koruyhteisö, jossa jaamme tietoa, taitoja ja inspiraatiota sekä tuemme toinen toisiamme kasvamaan ja menestymään koruntekijöinä

Taustani koruyrittäjyydessä

Korujen parissa yli 10 vuotta

Aloitin yrittäjätaipaleeni reilut 10 vuotta sitten, kun perustin oman koruyritykseni Nousevan Myrskyn. Korujeni ideana oli Suomen villi luonto ja ekologisuus. Valmistin koruja kierrätysmateriaaleista ja inspiraationani oli ajaton tyyli ja luonnosta tuleva kaunis muotokieli.

Minulle oli tärkeää, että koruni kestävät aikaa ja kulutusta, eivätkä allergisoi. Löysin itselleni hyvän valmistajan, jolta hankin korkealaatuisia tarvikkeita korujani varten. Halusin käyttää koruissani nimenomaan kirurginteräksisiä osia, sillä omat asiakkaani antoivat teräsosista hyvää palautetta. Osat pysyivät muuttumattomina ja kirkkaina kovassakin käytössä. 

Siitä se lähti!

Steely Popin synty

Vuonna 2014 aloin myydä teräsosia myös muille koruntekijöille. Perustin verkkokaupan ja hankin ensimmäisiä tarvikkeita myytäväksi. Aluksi asiakkaitani olivat ystäväni, ja pikku hiljaa toiminta kasvoi.

Teräksisten osien saatavuus Suomessa oli vähän kehnonlainen, ja kysyntää näille osille oli runsaasti. Koruyrittäjät pitivät osien laatua hyvänä ja kaipasivat uusia osia omiin koruihinsa. Näin Steely Pop sai alkunsa!

Välirenkaat RST ruostumattomasta teräksestä korunvalmistukseen.

Yrityksen kasvu

Kuten kaikkien yritysten, myös Steely Popin historiaan mahtuu erilaisia vaiheita. Eräs mainitsemisen arvoinen asia on ystäväni Jaana Ojalaisen panos Steely Popin kehittämiseen vuosina 2017 – 22.

Jaanan käsissä Steely Pop kasvoi niin valikoimaltaan, tunnettuudeltaan kuin asiakaskunnaltaankin. Olen Jaanalle kiitollinen kaupan hyvästä hoitamisesta ja erityisesti siitä, että Jaana palveli asiakkaita aina omistautuneesti.

Korvakorukokku käänteisellä lenkillä, käännetyllä silmukalla

Punainen lanka

Steely Popin punainen lanka oli minulla alusta asti se, että keskitymme vain kirurginteräksisten korutarvikkeiden myyntiin. Ajattelin heti alussa, että en lähde laajentamaan valikoimia askartelu- ja käsityötarvikkeisiin tai ns. korumetalleihin.

Päätös on ollut hyvä, ja laadukkaiden osien takia Steely Pop on vuosi vuodelta saavuttanut yhä suurempaa suosiota korunvalmistajien keskuudessa.

Haluni on lisäksi olla koruntekijöiden luova kumppani, jonka puoleen kääntyä korutarvikeasioissa. Pitkäaikaiset ja merkitykselliset asiakassuhteet ja asiakkaiden palvelu yli odotusten on oma henkilökohtainen tavoitteeni.

Nikkelittömät korvakorurenkaat saranalukolla kullattu kirurginteräs
Koruketju RST ruostumattomasta teräksestä. Nikkelittömät korutarvikkeet.

Steely Pop nyt ja huomenna

Työskentelen Steely Popin parissa täysipäiväisesti ja nautin tästä työstä suunnattomasti. Myös Tuomas häärii mukana.

Vuonna 2023 muutimme yrityksen osakeyhtiöksi. Samaan aikaan meille myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki, josta olemme ylpeitä.

Yksi jatkuva kehityskohteemme on muokata toimintaamme yhä kestävämmälle ja kestävämmälle pohjalle. Haaveemme on, että tulevaisuudessa pystyisimme valmistamaan myymämme osat itse, lähituotantona Suomessa.

Kiitos sinulle!

Steely Pop on viime kädessä olemassa vain ja ainoastaan asiakkaidemme vuoksi. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, niin uusia kuin jo vuosia tuotteitamme käyttäneitä, harrastelijoita ja yrittäjiä. Lämmin kiitos sinulle asiakkuudestasi ja halustasi käyttää tuotteitamme! 

♥️ Rakkaudella, Liisa

Avainrengas, sydän. sydämenmuotoinen avainrengas avaimenperien ja vainnauhojen valmistamiseen ruostumaton teräs