Tuotteiden tilaaminen ja maksaminen

Miten tuotteet maksetaan?

Tuotteet maksetaan omilla pankkitunnuksilla, pankki- tai luottokortilla, mobiilimaksutavalla tai laskulla / osamaksulla. Pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan tilausvaiheessa.

Voinko maksaa laskulla tai osamaksulla?

Kyllä. Kun haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, valitse maksutavaksi OP Lasku tai Walley. Saat sähköpostiisi laskun, jonka voit maksaa vasta myöhemmin, joko kerralla tai haluamasi kokoisissa erissä.

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Toimitustapamme ja -hintamme Suomeen ovat seuraavat:

– Matkahuollon paketti noutopisteeseen: 7 €
– Postin pikkupaketti: 7 €
– Postipaketti noutopisteeseen: 8,50 €
– Posti Express-paketti: 14,90 €

Toimitustapamme ja -hintamme Ahvenanmaalle ovat seuraavat:

– Postipaketti noutopisteeseen: 13,50 €


Tarjoamme ilmaisen toimituksen Postin pikkupakettiin, Postipakettiin ja Matkahuollon pakettiin, kun tilauksesi loppusumma ylittää 100 €.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Posti Express-pakettiin Suomessa, kun tilauksesi loppusumma ylittää 200 €.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Pakettisi lähtee meiltä tavallisesti 1-3 vuorokauden sisällä tilauksestasi, usein jopa samana päivänä.

Toimitamme kaikki ennen kello 11:00 saapuneet tilaukset saman arkipäivän aikana.

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Yleensä sekä Matkahuolto että Posti toimittavat paketit asiakkaalle 1-3 arkipäivän sisällä. 

Unohdin tilauksestani tuotteita. Miten toimin?

Paketit lähtevät meiltä nopeasti. Mutta jos tilaustasi ei ole vielä käsitelty, pystyt lisäämään tuotteita tilaukseesi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat meiltä ohjeen lisätilausta varten.

Mikäli tilauksesi on jo ehditty käsitellä, samaan tilaukseen ei valitettavasti pysty enää lisäämään tuotteita.

Tuotteet ja tuoteturvallisuus

Mistä materiaalista Steely Popin metalliset korutarvikkeet on valmisitettu?

Kaikki myymämme korutarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eli jaloteräksestä. Tuotteidemme teräslaatu on 304, 316 ja 316L, joiden yhteydessä puhutaan yleensä "kirurginteräksestä". Kirurginteräs on erittäin kestävä ja allergisoimaton korumateriaali, joka ei tummu tai muuta väriään käytössä.

Kullattujen tuotteiden kultaus on 18K tai 24K kultaa, jossa kultaus on tehty teräksisen korutarvikkeen pintaan.

Voiko kirurginteräs aiheuttaa allergiaa?

Erittäin harvoin. Kirurginteräs on allergia- ja astmaliiton suosittelema korumateriaali esimerkiksi nikkeliallergikoille. Kirurginteräs on yksi vähiten allergiaa aiheuttavista korumateriaaleista ja turvallinen käyttää, ja siksi se on yleinen materiaali myös esimerkiksi ruuanlaittovälineissä. Kaikkein herkimmät henkilöt voivat saada allergisia oireita myös kirurginteräksestä, mutta tämä on kokemuksemme mukaan todella harvinaista.

Onko kirurginteräksessä nikkeliä?

Kyllä. Kirurginteräksen valmistuksessa käytetään aina nikkeliä. Ruostumattoman teräksen (kirurginteräksen) ominaisuuksiin kuitenkin kuuluu, että metalliseoksen nikkeli ei vapaudu materiaalista esim. iholle. Siksi teräksisten korunosien yhteydessä puhutaan usein "nikkelittömyydestä", vaikka tosiasiassa materiaali pitää sisällä myös nikkeliä. Koska nikkeli ei vapaudu kirurginteräksestä, se on useimmiten turvallinen korumateriaali myös nikkeliallergiasta kärsiville henkilöille.

Onko kullattujen tuotteidenne kultaus aitoa kultaa?

Kyllä. Kullatut tuotteemme on kullattu aidolla 18K tai 24K kullalla. Näet jokaisen tuotteen kohdalta, mistä materiaalista tuote on valmistettu.

Kuinka kauan kullattujen tuotteiden kultaus pysyy hyvänä?

Koska kullatut osat ovat pinnoitettuja, kultapinnoite saattaa ajan kuluessa ja kovassa käytössä kulua pois. Pinnoitteiden kuluminen on kaikkien pinnotettujen korunosien perusominaisuus.

Kultauksen pysyvyyteen vaikuttaa korujen altistuminen hankaukselle, naarmuille, kosmetiikalle, hielle ja kosteudelle. Niinpä on hankala sanoa, kuinka kauan pinnoite pysyy hyvänä juuri sinun koruissasi.

Normaalissa käytössä pinnoitteet kestävät kuitenkin hyvin, puolesta vuodesta kahteen vuoteen tai enemmän.

Missä tuotteenne valmistetaan?

Läpinäkyvyys on toimintamme ydintä. Kirurginteräksisten korutarvikkeidemme valmistusmaa on Kiina. Steely Popilla on kaksi pitkäaikaista yhteistyökumppania, joilta tilaamme myymämme korutarvikkeet. Koska Euroopassa tai Suomessa ei ole teräksisten korutarvikkeiden valmistusta, maahantuomme tarvikkeita suoraan valmistajaltamme Kiinasta.

Onko Steely Popin tuotteet testattu?

Kyllä. EU kieltää lyijyn ja kadmiumin käytön korumateriaaleissa ja on asettanut raja-arvot nikkelin vapautumiselle korumetalleista. Tuotteemme testataan jo valmistusmaassa, mutta varmistaaksemme tuotteiden turvallisuuden testaamme säännöllisesti tuotteitamme Suomessa akkreditoidussa testauslaboratoriossa.

Laboratoriotestauksessa selvitetään mahdollisen nikkelin vapautumista iholle sekä sitä, sisältävätkö testattavat korunosat EU:n kieltämiä haitallisia aineita. Testaus on REACH-asetuksen (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006) mukainen virallinen koruturvallisuuden tutkimus.

Steely Popin tuotteet täyttävät kaikki EU:n asettamat standardit tuoteturvallisuudessa. Korutarvikkeemme ovat läpäisseet laboratoriotestit joka kerta, joten voit turvallisin mielin ostaa korutarvikkeita meiltä. 

Pronssi-, Hopea- ja Kulta-asiakkuus

Mitä Pronssi-, Hopea- ja Kulta-asiakkuus tarkoittavat?

Pronssi-, Hopea- ja Kulta-asiakkuus tarjoaa sinulle Steely Popin tuotteet pysyvästi alennetulla hinnalla. Jos tilaat meiltä tuotteita usein, sinun on mahdollista saavuttaa alennustasot ja saat jatkossa kaikki tuotteemme jopa –15 % hintaan.

Miten saavutan alennustasot?

Saavutat uuden alennustason, kun ostostesi yhteismäärä ylittää alennukseen oikeuttavan portaan. Alennusportaat ovat seuraavat:

Ostostesi yhteissumma 1000 €: Pronssiasiakkuus –5 %
Ostostesi yhteissumma 2000 €: Hopea-asiakkuus –10 %
Ostostesi yhteissumma 3000 €: Kulta-asiakkuus –15 %

Kun olet saavuttanut jonkin tason, saat tuotteet jatkossa pysyvästi alennetulla hinnalla.

Miten saan alennetut hinnat käyttööni?

Alennustasot tulevat käyttöösi automaattisesti, kun teet tilauksia samalla sähköpostilla. Sähköpostiosoitteesi toimii asiakkuutena.

Voit luoda itsellesi lisäksi maksuttoman asiakastilin kirjautumissivulta valitsemalla "Rekisteröidy". Kun sinulla on asiakastili verkkokauppaamme, tilauksesi näkyvät yhdessä paikassa. 

Saat alennetut hinnat käyttöösi automaattisesti, kun ylität alennukseen oikeuttavan ostoportaan.

Pystynkö yhdistämään mahdollisia alennuskoodeja tai muita alennuksia jo alennettuihin hintoihin? 

Kaikkia alennuksia ei voi yhdistää keskenään. Verkkokauppamme kassa kuitenkin huolehtii siitä, että saat aina käyttöösi parhaan alennuksen, johon olet oikeutettu. Tarjoamme lisäksi aika ajoin erikoisetuja Pronssi-, Hopea- ja Kulta-asiakkaille.