Tilaus- ja toimitusehdot

Voit tilata Steely Popin (Y-tunnus 3343734-8) tuotteita tämän verkkokaupan kautta. Lisää tuotteet ostoskoriin, syötä pyydetyt tiedot ja vahvista tilaus. Tilausta tehdessäsi sinun tulee olla täysi-ikäinen tai sinulla on oltava huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Asioimisen nopeuttamiseksi jatkossa voit rekisteröityä verkkokauppaan. Rekisteröityneenä asiakkaana voit seurata tilauksesi tilaa asiakastilisi kautta. Rekisteröityneenä asiakkaana myös ostoshistoriasi tallentuu. Rekisteröityminen ei ole pakollista.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksen vastaanottamisesta sekä maksamisesta. Varmistathan siksi, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on toimiva. Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissasi, tarkista roskapostikansiosi.


Hinnat ja maksaminen

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Tilauksen maksamisessa käytössäsi ovat Paytrailin tarjoamat maksuvaihtoehdot:

  • Suomalaiset verkkopankkimaksut
  • Pankkikortti- ja luottokorttimaksut
  • Mobiilimaksutavat
  • Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot


Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. 

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin


Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Toimitus

Tilaus postitetaan pääsääntöisesti 1 – 3 vuorokauden sisällä maksun saapumisesta.

Ennen kello 11:00 tulleet tilaukset toimitamme saman arkipäivän aikana!

Toimitamme lähetyksesi pakettina Matkahuollon tai Postin kautta. Postin pikkupaketti jaetaan kirjepostin mukana. Voit itse valita sinulle parhaan vaihtoehdon verkkokaupan kassalla. Mikäli tilaustasi ei voida toimittaa valitsemallasi toimitustavalla, toimitamme lähetyksesi jollakin muulla saatavilla olevana Postin tai Matkahuollon toimitustavalla.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Postin pikkupakettiin, Postipakettiin ja Matkahuollon pakettiin, kun tilauksesi loppusumma ylittää 100 €.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Posti Express-pakettiin, kun tilauksesi loppusumma ylittää 200 €.

Toimitustapamme ja -maksumme Suomeen ovat:

Matkahuollon paketti noutopisteeseen: 7 €

Postin pikkupaketti: 7 €

Postipaketti noutopisteeseen: 8,50 €

Posti Express-paketti: 14,90 €

Toimitustapamme ja -maksumme Ahvenanmaalle ovat:

Postipaketti noutopisteeseen: 13,50 €


Palautus ja reklamaatiot

Kuluttajakaupassa tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@steelypop.fi. Palautettavan tuotteen täytyy olla avaamaton ja käyttämätön, jotta palautusoikeus on voimassa. Saatuamme tuotteet takaisin hyvitämme palautettavan summan. Palautuksesta tai vaihdosta koituneet postimaksut maksaa asiakas, mikäli ei ole kyse kauppiaan tekemästä virheestä tai viallisesta tuotteesta, tuolloin kauppias maksaa postikulut.

Mikäli havaitset tuotteessa virheen, voit palauttaa tuotteen meille veloituksetta ja hyvitämme sen sinulle. Reklamaatiotapauksissa ota aina ensin yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiin osoitteeseen info@steelypop.fi.

Kiinnostavia poimintoja